Horeca decoratie

Eén van de belangrijkste en makkelijkste horecadecoraties zijn stijlvolle reclamebordjes. Deze zijn er in diverse formaten en ze  kunnen, vooral door er meerdere (bij elkaar) te hangen, meteen een fijne sfeer neerzetten.

  • Bier en drank bordjes
  • Grappige bordjes
  • Keel calm and.. bordjes
  • Voertuigen
  • Brandstof en garages
  • Diverse bordjes (tip!)

Ouderwetse afbeeldingen als horecadecoratie

Voor een retro of vintage stijl zijn er veel stijlvolle borden te vinden in onze webshop. Bijvoorbeeld borden met korte teksten (Welcome, Coffee, Friends, Happiness) of hele spreuken. Altijd populair zijn de decoratieborden met eten -en drankkreten (Beer, Hotdogs, BBQ) en bekende merken. Coca Cola, Captain Morgan en biermerken zijn het meest populair.

Horecadecoratie snel online bestellen

Bij horecadecoratie gaat het vooral om de sfeer en het plaatje. Deze kunt u in onze webshop goed bekijken en dus is het een prima product om online te bestellen! Twijfelt u? Bestel en beoordeel de producten als u ze heeft ontvangen. Wanneer een product tegenvalt, kan dit worden teruggestuurd. Zo kunt u zonder risico’s online horecadecoratie bestellen zonder dat het u veel tijd kost om naar een gespecialiseerde zaak te rijden. Wij hebben veel horecadecoratie op voorraad en bestellen gaat snel en simpel. Betalingen gaan via iDeal of Paypal, waardoor de veiligheid gegarandeerd is!

Meer horecadecoratie

Wij zijn steeds bezig met het vergroten van ons assortiment horecadecoratie! Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Ideeën opdoen en profiteren van kortingsacties? Volg ons dan via Facebook en meld u aan voor onze nieuwsbrief. U kunt immers altijd uw eigen horecaparadijsje voorzien van nieuwe decoratieartikelen!