Levertijd & verzendkosten

Wij zijn geen groot bedrijf en kunnen onze prijzen laag houden doordat deze shop niet ons hoofdinkomen hoeft op te leveren. Hierdoor kunnen we niet constant met de webshop bezig zijn en kunnen we niet zo snel leveren als grote webshops. Maar, de prijs is natuurlijk wel erg scherp en dat maakt de iets langere levertijd vast goed!

Levertijd: Meestal 3 – 5 dagen

Bestellingen worden iedere dinsdagavond en vrijdagavond door onze koerier naar het sorteercentrum gebracht waarna u uw pakketje de eerste volgende werkdag zou moeten ontvangen. Het lukt ons niet altijd om dit na te komen. Soms zijn artikelen niet voorradig of lukt het om een andere reden niet de bestelling die dag op te sturen. De levering van uw bestelling kan dan iets langer duren. Alle artikelen, behalve maatwerk producten, leveren wij gewoonlijk binnen 3 werkdagen binnen Nederland. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of een pakketbezorger.

U kunt altijd en verzoek bij ons indienen voor een spoed levering.

Levertijd buiten Nederland

De levertijd buiten Nederland duurt langer. Reken hierbij op ongeveer een week.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Nederland

De verzendkosten bedragen: €4,95 voor kleine bestellingen(brievenbus), €6,95 voor middelgrote of zware bestellingen, €14,95 voor grote of zware bestellingen bestellingen en €25, voor wat daar nog weer boven zit.

In de praktijk zijn de verzendkosten bij het overgrote deel van de bestellingen €4,95.

België

Helaas kost het ons meer om bestellingen naar België te versturen en moeten wij deze kosten doorberekenen. De verzendkosten bedragen voor België: €9,80 voor kleine bestellingen, €13,00 voor middelgrote of zware bestellingen en €25, voor wat daar boven zit.

Boven €50,- gratis verzenden!

Besteld u voor meer dan €50 (kosten van de producten exclusief verzendkosten) dan betaal je geen verzendkosten!

Vragen

Bij vragen kunt u ten alle tijde  met ons opnemen.