Mancave Spullen

Mancave spullen

Als man weet je dat je het hoogst haalbare hebt bereikt als je je eigen mancave hebt! Een plek voor alleen jou en je vrienden. Vrouwen niet toegestaan. Tenminste niet tijdens openingstijden! Een mancave kan gevestigd zijn in bijna elke ruimte. Bijvoorbeeld een slaapkamer of zolder maar liever nog een kelder of blokhut in de tuin!

Mancave Bordjes

In het assortiment van Bardecoratie.nl hebben we diverse mooie pubborden die perfect passen bij jouw mancave. Deze hebben we in diverse thema’s ingedeeld:

Bordjes met tekst Man Cave

Bordjes met de tekst Mancave erin verwerkt hebben we ook! Klik om deze Mancave bordjes meteen te bekijken!


Mancave inrichten

De ruimte is de eerste stap maar daarna komt het inrichten. Tuurlijk verf je eerst alles (donkerbuin) en hang je mooie retro gordijnen voor de ramen (geen zicht van buitenaf!). Op de vloer liefst hout of iets wat erop lijkt. Een bar is eigenlijk wel nodig of zoek anders passende meubels bij de kringloop.

Decoratie voor je mancave

Nu komt het mooiste: de decoratie! Goede decoratie maakt of breekt je mancave dus vergeet dit niet! Vaak kan je hiervoor bij de kringloop ook al wat vinden maar het mooiste spul wordt natuurlijk nooit afgedankt. Mooie emaille reclameborden bijvoorbeeld kom je daar niet tegen, en zijn ook nog eens duur. De oplossing? Metalen Reclameborden! Geen emaille maar wel metaal en met de mooiste afbeeldingen. Bordjes met teksten, drank en bier merken, retro borden dat is wat je mencave maakt tot een plek waar je het liefst al je vrije tijd doorbrengt!

Ons aanbod Mancave spullen

Wij denken met je mee want wij hebben een geweldige spullen voor jouw mancave. Niet alleen bordjes maar ook originele horeca bierglazen, spiegels, bierviltjes, barmatten, enz.

En natuurlijk niet te duur! Bestel voor €50,- en je betaald zelfs geen verzendkosten! Nadat je de spullen hebt ontvangen heb je ook nog 14 dagen of terug te sturen wat je niet wilt houden. Geen risico dus!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.