bardecoratie.nl

Voor de mooiste (retro) horecaspullen voor jouw thuiscafe, werkplaats of mancave kan je nu terecht op bardecoratie.nl! Niet alleen voor d grote zaken maar gewoon voor bij jou thuis!

Om jouw café, pub, (thuis) kroeg of man cave binnen no-time in de juiste sfeer te brengen zijn Metalen reclameborden ideaal!. Onze metalen wandborden hang je snel en gemakkelijk op en kan je gemakkelijk vervangen als je je kroeg wilt veranderen. Onze borden zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar zoals bier en drank, vervoer grappige metalen borden en ook speciale Man Cave borden. Wij verkopen niet alleen aan de grote zaken maar gewoon voor bij jou thuis! Heb je je metalen borden thuis ontvangen maar wil je iets niet houden? Stuur het bordje dan binnen 14 dagen terug en ontvang snel je geld terug.

Metalen reclameborden

Op zoek naar een manier om een ruimte in uw zaak of huis te voorzien van een echt retro, vintage of stoer sfeertje zonder veel tijd en geld te hoeven steken in schilderwerk, of dure attributen? Dan bieden metalen reclameborden de uitkomst!

Wij zijn gespecialiseerd in metalen reclameborden voor bijvoorbeeld een horecagelegenheid, maar ook voor thuisgebruik.

Om jouw café, pub, (thuis) kroeg of man cave binnen no-time in de juiste sfeer te brengen zijn Metalen  reclameborden ideaal!. Onze metalen wandborden hang je snel en gemakkelijk op en kan je gemakkelijk vervangen als je je kroeg wilt veranderen. Onze borden zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar zoals bier en drank, vervoer grappige metalen borden en ook speciale Man Cave borden. Wij verkopen niet alleen aan de grote zaken maar gewoon voor bij jou thuis!  Heb je je metalen borden thuis ontvangen maar wil je iets niet houden? Stuur het bordje dan binnen 14 dagen terug en ontvang snel je geld terug.