Metalen Reclameborden

Voor de mooiste (retro) horecaspullen voor jouw thuiscafe, werkplaats of mancave kan je nu terecht op bardecoratie.nl! Op dit moment zijn we druk bezig met het plaatsen van de mooiste metalen reclameborden en andere horeca decoratie. Niet alleen voor de grote zaken maar gewoon voor bij jou thuis!  Heb je je bestelling thuis ontvangen maar wil je iets niet houden? Stuur het dan binnen 14 dagen terug en ontvang snel je geld terug

Bier & Drank

Bier en drank metalen borden. Ze blijven populair.  Wij hebben een mooie selectie bordjes voor je samengesteld van o.a.: Coca Cola, Heineken, Guinness, Bacardi etc.

Diversen

Hier hebben we allerlei leuke retro reclameborden die niet direct onder een van de andere categorieën passen maar wel erg leuk zijn en daarom wel in ons aanbod van pubborden thuishoren!

Keep Calm Borden

In korte tijd heel populair geworden zijn de zogenaamde “Keep Calm..” teksten. Uiteraard zijn deze leuke spreuken waar je vaak alle kanten mee op kan ook verkrijgbaar als wandbordjes! Hier hebben we diverse leuke “Keep Calm..” bordjes voor je staan die je snel in huis kan halen

Over ons

Bardecoratie.nl is door ons gestart omdat wij jou willen helpen jouw thuiskroeg, werkplaats of garage gezelliger te maken met leuke metalen bordjes, decoratie en andere leuke spullen!

veilig betalen

Je kan bij ons veilig online betalen via Mollie betaaldiensten. De volgende betaalmogelijkheden hebben we:

  • iDeal
  • PayPall
  • Bankcontact
  • Creditcard
  • Overschrijving
  • Afterpay
0
X