Metalen Reclameborden

Metalen Reclameborden

Om jouw café, pub, (thuis) kroeg of man cave binnen no-time in de juiste sfeer te brengen zijn metalen reclameborden ideaal!. Onze metalen wandborden hang je snel en gemakkelijk op en kan je gemakkelijk vervangen als je je kroeg wilt veranderen. Onze borden zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar zoals bier en drank, vervoer grappige metalen borden en ook speciale Man Cave borden. Wij verkopen niet alleen aan de grote zaken maar gewoon voor bij jou thuis!  Heb je je metalen borden thuis ontvangen maar wil je iets niet houden? Stuur het bordje dan binnen 14 dagen terug en ontvang snel je geld terug.

Om jouw café, pub, (thuis) kroeg of man cave binnen no-time in de juiste sfeer te brengen zijn Metalen  reclameborden ideaal!. Onze metalen wandborden hang je snel en gemakkelijk op en kan je gemakkelijk vervangen als je je kroeg wilt veranderen. Onze borden zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar zoals bier en drank, vervoer grappige metalen borden en ook speciale Man Cave borden. Wij verkopen niet alleen aan de grote zaken maar gewoon voor bij jou thuis!  Heb je je metalen borden thuis ontvangen maar wil je iets niet houden? Stuur het bordje dan binnen 14 dagen terug en ontvang snel je geld terug.

metalen reclameborden coca cola

Bier & Drank

Bier & Drankborden

De populairste categorie metalen reclameborden zijn het thema Bier en drank. Ze blijven ongekend populair en hangen in talloze (thuis)kroegen aan de wand.  Wij hebben een mooie selectie metalen wandbordjes voor je samengesteld van o.a.: Coca Cola, Heineken, Guinness, Bacardi en nog heel veel meer!

Brandstof & Garages

Naast Drank en Bier hebben we bij Bardecoratie.nl ook een mooi assortiment metalen borden met als thema garages, auto’s motoren en brandstof. Mooie klassieke bordjes zoals Shell, Castoll en Esso. Doordat er al gaatjes in zijn geboord hang je de bordjes snel op.

Brandstof & Garages

In de werkplaats of hobbyruimte worden veel metalen reclamebordjes met als thema garages, auto’s motoren en brandstof opgehangen. In deze categorie vindt je mooie klassieke bordjes zoals Shell, Castroll en Esso. Doordat er al gaatjes in zijn geboord hang je de bordjes snel op en kan je de wandborden ook weer vervangen door andere.

Diverse reclameborden

Hier hebben we allerlei leuke retro reclameborden van metaal die niet direct onder een van de andere categorieën passen maar wel erg leuk zijn en daarom wel in ons aanbod van pubborden thuishoren!

Diversen

Hier hebben we allerlei leuke retro reclameborden die niet direct onder een van de andere categorieën passen maar wel erg leuk zijn en daarom wel in ons aanbod van de metalen reclameborden thuishoren! Hier vindt je onder andere ook de echte Man Cave bordjes!

Keep Calm Borden

In korte tijd heel populair geworden zijn de zogenaamde “Keep Calm..” teksten. Uiteraard zijn deze leuke spreuken waar je vaak alle kanten mee op kan ook verkrijgbaar als wandbordjes! Hier hebben we diverse leuke “Keep Calm..” bordjes voor je staan die je snel in huis kan halen

Keep Calm Borden

In korte tijd heel populair geworden zijn de zogenaamde “Keep Calm..” teksten. Uiteraard zijn deze leuke spreuken waar je vaak alle kanten mee op kan ook verkrijgbaar als wandbordjes! Hier hebben we diverse leuke “Keep Calm..” metalen reclameborden voor je staan die je snel in huis kan halen. Deze bordjes zijn niet alleen geschikt voor de kroeg maar zijn ook leuk voor in de keuken of op de werkplek.

Over ons

Een van de grootste aanbieders van Metalen Reclameborden is bardecoratie.nl. Bestel veilig en goedkoop jouw wandbordjes gewoon in Nederland. Onze bordjes kunnen altijd binnen 14 dagen terug worden gestuurd als deze niet is zoals je had verwacht.

 

 

veilig betalen

Je kan bij ons veilig online betalen via Mollie betaaldiensten. De volgende betaalmogelijkheden hebben we:

  • iDeal
  • PayPall
  • Bankcontact
  • Creditcard
  • Overschrijving
  • Afterpay
Mijn winkelmandje
0