Pubborden

Het aankleden van je eigen thuiscafe, mancave of gewoon je woonkamer doe je snel en gemakkelijk door pubborden op te hangen! In no-time de sfeer van een echte Engelse Pub bij je thuis!

Gemakkelijk online pubborden kopen

In onze webwinkel hebben we een mooi assortiment pub borden samengesteld. Uitgezocht door onszelf: wij zijn in de eerste plaats liefhebbers van pubbordjes en kopen alleen in wat we zelf mooi vinden. Dit bespaard jou het zoeken in duizenden soorten: bij ons kan je alleen maar mooie pubborden kopen (vinden wij zelf J).

Bekijk ons aanbod Metalen pubborden en bestel meteen!

Valt tegen? Stuur terug en ontvang je geld snel terug

Wij houden ons aan de strenge voorwaarden die horen bij het hebben van een webwinkel. Bij ons kan je daarom altijd de bestelde pubbordjes binnen 14 dagen terug sturen en ontvang je na ontvangst zo snel mogelijk het aankoopbedrag van ons terug.

Goedkoop bestellen van pubborden

Teveel betalen wil natuurlijk niemand, ook zijzelf niet! Daarom rekenen wij geen hoge marges en hebben we geen dure winkel. Het voordeel komt terecht bij jou als koper! Wil je profiteren van extra korting? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Regelmatig versturen we deze met mooie acties en sfeerfoto’s. Ook via Facebook kan je ons volgen voor korting op pub bordjes en foto’s om ideeën op te doen.

Bekijk het aanbod pubbordjes

Bekijk, bestel zonder risico en betaal veilig via iDeal of paypall bij BarDecoratie.nl!

Bekijk ons aanbod Metalen pubborden en bestel meteen!