Over ons

Het idee van BarDecoratie.nl ontstond in de gezelligheid van een thuis café in een van de gezelligste plaatsen van Nederland namelijk Klazienaveen! Vlakbij Emmen in Drenthe waar de thuiskroegen zeer populair zijn.

Webshop met z’n drieën

Gezellig rond de stamtafel in het thuiscafé bedachten drie mannen dat het mooi zou zijn samen een handeltje te beginnen. Alle drie ondernemers met hele verschillende ondernemingen en het leek ze leuk er iets bij te doen voor de lol, niet om er veel aan te moeten verdienen. Zo ontstond het idee een webshop in horecadecoratie te beginnen. Zelf helemaal gek van retro metalen bordjes en de ambitie deze deze voor iedereen gemakkelijk en voordelig te koop aan te bieden.

Het voordeel is voor jou!

Zo ontstond de webshop Bardecoratie.nl. De eigenaren hoeven er niet veel aan te verdienen en kunnen daarom voordelig aanbieden. Het voordeel is voor de andere liefhebbers van metalen bordjes en andere horecadecoratie!

Na verloop van tijd lukte het niet iedereen meer voldoende tijd te stoppen in de webshop waardoor besloten werd om de webshop voor 100% over te dragen aan Michel. Sindsdien verzorgd Michel de inkoop van nieuwe producten en plaatsing op de webshop. Door de leuke groei ieder jaar is het ook mogelijk geworden derden in te huren voor het optimaliseren en onderhouden van de webshop waardoor het voor de klant steeds gemakkelijker en leuker wordt om bij ons te komen shoppen. Een mooi bij-effect is dat de webshop hierdoor steeds beter gevonden wordt door niet alleen Nederlandse consumenten maar ook Belgische consumenten. Ook heeft hij regelmatig leuke acties op Facebook waarmee leuke decoratie te winnen is.

Groeten van Michel